Over Bloxs

Real Estate • Real Data • Real Time

Bloxs.com - vastgoedbeheer software

De twee pijlers van ons succes

Ons succes ontlenen we aan de twee pijlers waar ons bedrijf op drijft: Klantbeleving en Waardecreatie.

Klantbeleving

Ten eerste kruipen we bij alles wat we doen in de huid van onze klanten. Het ontwikkelen van slimme functionaliteiten, het helpen van collega’s van onze klanten. Iedere dag is alles er op gericht de perfecte klantervaring te verbeteren.

Waardecreatie

Ten tweede creëren we daadwerkelijk waarde voor onze klanten. Er wordt aantoonbaar meer werk verzet in minder tijd. Daarnaast zorgen we voor data-analyses die bijdragen aan een snellere en gefundeerde besluitvorming bij acquisitie en dispositie van vastgoed.

Krachtige software om uw vastgoedportefeuille(s) efficiënt en effectief te managen

Zoekt u krachtige software om uw vastgoedportefeuille(s) efficiënt en effectief te managen? Of bent u op zoek naar een CRM- of boekhoudtool? Onze webbased software is eenvoudig af te stemmen op uw eigen bedrijfsprocessen. Bloxs Software is ingericht vanuit het perspectief van de vastgoedmanager en is eenvoudig in gebruik.

De vastgoedbelegger

Of uw organisatie bestaat uit één of meerdere entiteiten, of uw portefeuille klein of groot is, of u zich richt op woningen of commercieel onroerend goed: met Bloxs Software automatiseert u uw processen en heeft u realtime inzicht in de performance van uw organisatie(s), portefeuilles en objecten.

De property manager

Als vastgoedbeheerder heeft u veel stakeholders met elk hun specifieke informatiebehoeften. Met Bloxs Software bespaart u niet alleen tijd, maar heeft u tegelijkertijd oplossingen om uw stakeholders realtime en 24/7 te voorzien van de voor hen relevante informatie.

Probeer het zelf

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Wilt u eerst onze software uitproberen? Geen probleem. Vraag nu een demo account aan en u kunt direct aan de slag.

0 +
Appartementen verhuurd
0 +
Tevreden klanten
0 +
Huizen verhuurd
0 +
Beheerde objecten
Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten